top of page

Da lillesøster kom til verden

Velkommen til denne rare, kompliserte og flotte jorda lille venn! Vi skal nok finne ut av det med hverandre!

 

Tenk at vi igjen skulle få oppleve dette fantastiske vidunderlige, berusende: Våkne 04:15 at vannet går, ringe jordmor og mor, stå i stua og se soloppgang over speilblankt hav ved furustrand, la mor bære storebror og storesøster med dyner ut i bilen for å kjøre til mormors trygge hus, oppleve 50 minutter med intens smerte som lindres med god massasje, gode ord og kald klut i panna fra mann og jordmor, legge meg i sengen og bli holdt rundt, kjenne pressriene komme, for så like etter ligge med verdens vakreste jente i armene, høre fuglekvitter og gatas unger våkne til liv utenfor, heise flagget, snuse og susse på nyfødt hud, og alt er bare ro og gode følelser. Velkommen til denne rare, kompliserte og flotte jorda lille venn! Vi skal nok finne ut av det med hverandre!

Siste innlegg
Arkiv
Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page