Tjenester og Priser

 

Hos oss kan du få en jordmor som følger deg og din partner gjennom svangerskapet, som tar i mot barnet ditt, og som gir deg støtte og veiledning i barseltiden og med amming. Du får din jordmor som du kan nå 24 timer i døgnet gjennom hele svangerskapet. Vi har som mål å bidra til at dere får en god start på en ny tilværelse som foreldre. Det være seg om det er deres første barn eller om dere har født før. Den nye tilværelsen starter når dere er gravide. Endringene som foregår oppleves forskjellig, der kan vi bidra med kunnskap og erfaring.

Vi er alle spesialister på svangerskap, fødsel og barselomsorg og har lang erfaring og spesialutdanning på forskjellige felt. Vi er godt kjent i det faglige miljøet, er faglig oppdatert, og er til daglig i arbeid ved sykehus og i kommunene. Vi har gode samarbeidspartnere blant almenleger, spesialister og innenfor alternativ medisin.
Vi har kunnskap, og gir veiledning rundt abort og prevensjon og kan ta kreftprøver fra livmorhalsen og legge inn spiraler. Vi er opptatt av at menn som skal bli fedre blir trygge og deltagende. Vi vil bidra med grundig informasjon og veiledning.

Nygravid, 1. kontroll 60 min

500

Svangerskapskontroll, samtale og veiledning, 30 min

400

Ultralyd

600

Fødselsforberedende akupunktur

400

Ammeveiledning 60 min

500

Samtale om fødselsangst 60 min

500

Gynekologisk us. div.prøver fra livmorhalsen

400

Etterkontroll med evt. prevensjon

500

Innsetting av spiral (obs. spiralen kommer i tillegg)

500

Fjerning av spiral

300

Abortveiledning evt. henvisning

500

Hjemmebesøk inkl. kjøring Tønsberg

600

Please reload