top of page

JORDMORBLOGG


Gravide forteller meg at de inspireres av blogger, spesielt fødselshistorier, når de er gravide. Kvinner har også fortalt meg at de velger jordmor ut ifra en fin blogg.

 

På min nettside finner du ikke fødselshistorier skrevet av meg. Det er selvfølgelig mulig å lage vakre historier, og det kan se ut som det meste er vakkert og enkelt. En fødsel er sjelden det, men det er en sterk og personlig opplevelse.

Jeg ønsker ikke at mine gravide skal være engstelige for at jeg skal spørre dem om å fortelle om fødselen deres og legge den ut på nettet. Rundt fødsel er kvinner i en svært sårbar situasjon, og de kan lett komme i en form for takknemmelighetsgjeld til jordmora. Det skal ikke skje.

De historiene som er lagt ut på min nettside er skrevet av kvinnen eller mannen selv, måneder etter fødsel, for da har tankene klarnet litt.

Vi har i Norge personvernlover. Disse er viktige for å ivareta spesielt sårbare ”pasienter”.


Siste innlegg
Arkiv
Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page